Geweldig dapper dat jullie de knoop door hakken! Gefeliciteerd! Wist je dat traditioneel bruidstaarten werden gemaakt om alle gasten en jullie, het bruidspaar geluk te wensen?! 

Ik kijk er enorm naar om samen met jullie een taart te creëeren waarbij jullie stijl, thema, persoonlijkheid, lievelingsdingen in terug zullen komen. Elke bruidstaart is volledig gemaakt aan de hand van jouw wensen & budget in combinatie met mijn expertise. 

 

Zo bestel je jullie Bruidstaart!

Vul het onderstaande formulier in om mij te laten weten dat jullie gaan trouwen. Hierna nemen we contact met jullie op om de details te bespreken, smaak opties, budget en ontwerp ideeën. 

Nadat de basis is gedekt zullen we een proef & ontwerp-sessie* inplannen waarbij jullie 3 smaken kunnen kiezen om te proberen. Hier bepalen we de smaken en het taart ontwerpen wordt beoordeeld.

Als het ontwerp is goedgekeurd ontvangen jullie per email de offerte. Na akkoord op deze offerte ontvangen jullie de opdrachtbevestiging en de factuur waarvan 50% als aanbetaling voldaan dient te worden. 

Een maand voor jullie bruiloft dient de resterende 50% voldaan te worden. Afhankelijk van jouw contract, zullen we jullie taart persoonlijk bezorgen en stylen zodat hij perfect getoond wordt. 

 

Hoe heten jullie? *
Hoe heten jullie?
Willen jullie ook anders lekkers?
Waar kennen jullie mij van?
Zoals hoe jullie elkaar ontmoet hebben, welke zaken er zeker terug moeten komen op de taart, allergieen waar we rekening mee moeten houden, jullie stijl, thema, persoonlijkheden en lievelingsdingen of iets dergelijks. Ik hoor het graag!

 

*Voor de proef & ontwerp sessie brengen wij €50 in rekening. Als de bestelling doorgaat word er €25 in mindering gebracht op de eindfactuur.

Prijzen worden per ontwerp berekend en zijn afhankelijk van ontwerp, grootte en complexiteit. Bruidstaarten starten vanaf €7.00 per persoon met een startbedrag van €250 (gemiddeld 2 taarten gestapeld voor 35 personen).