Dulce de Leche oftewel Zoete Melk

Dulce de Leche oftewel Zoete Melk

from 65.00

Dulce de Leche is een zoete lekkernij, bereid door het langzaam verwarmen van gezoete melk om een substantie te creëren die zijn smaak ontleent aan de Maillard-reactie, die ook van kleur verandert, met een uiterlijk en een aroma vergelijkbaar met karamel.

Zo en nu even in duidelijke taal en zonder jargon:
Deze 3 lagen karamel taart is gevuld met op melk basis gemaakte karamel en dezelfde smaak botercreme. Voor textuur hebben we er ook tarwe crispies is gedaan. Hij is gecoat met een chocolade karamel laag.

personen:
Quantity:
Add To Cart

Wanneer bestellen?

Bestel je taart minimaal 2 weken van te voren. Eerder taart nodig? Stuur dan een email voor de mogelijkheden naar: debbie@studiohappystory.com

Pick-Up or Delivery?

Tijdens het bestelproces geef je aan wanneer je je bestelling op wilt komen halen en of je hem bezorgd wilt hebben. Bezorgen is momenteel alleen mogelijk op vrijdag & zaterdag. Indien hiervoor wordt gekozen krijg je een aparte factuur met de bezorgkosten toegestuurd.

Cake Care

De taart kun je op en koele plek in de doos bewaren en is tot 5 dagen na aanschaf te consumeren. Dezelfde dag genieten van de taart? Dan hoeft hij niet meer in de koeling en kan hij op kamertemperatuur opgegeten worden (bij hittegolven wel graag in de doos in de koeling bewaren tot 1,5 uur voor serveren). Taart voor later? Dan kun je deze in de doos in de koeling bewaren en 3 uur voordat je hem wilt serveren eruit halen. Left overs? Kun je in verpakt in folie stukken 3 maanden in de vriezer bewaren. Gedecoreerde taarten kunnen oneetbare zaken (zoals cocktailprikkers) bevatten. Al onze taarten worden geleverd in een doos.