Red Velvet Cake met een Twist

Red Velvet Cake met een Twist

from 55.00

Red Velvet is niet meer weg te denken uit de taart wereld. Het is een heerlijke fluweel zachte cake met cacao. En daarin verschil hij enorm van een chocolade taart. Deze taart heeft een zachte zweem van cacao met een vleugje frambozen. De textuur & kleur ontwikkelen zich door een chemische reactie tussen de cacao en bak soda die in de taart zitten.

In deze cake vind je 3 lagen red velvet cake gevuld met witte chocolade botercreme met zelfgemaakte frambozenjam en witte chocolade krokantjes.

people:
Quantity:
Add To Cart

Wanneer bestellen?

Bestel je taart minimaal 2 weken van te voren. Eerder taart nodig? Stuur dan een email voor de mogelijkheden naar: debbie@studiohappystory.com

Pick-Up or Delivery?

Tijdens het bestelproces geef je aan wanneer je je bestelling op wilt komen halen en of je hem bezorgd wilt hebben. Bezorgen is momenteel alleen mogelijk op vrijdag & zaterdag. Indien hiervoor wordt gekozen krijg je een aparte factuur met de bezorgkosten toegestuurd.

Cake Care

De taart kun je op en koele plek in de doos bewaren en is tot 5 dagen na aanschaf te consumeren. Dezelfde dag genieten van de taart? Dan hoeft hij niet meer in de koeling en kan hij op kamertemperatuur opgegeten worden (bij hittegolven wel graag in de doos in de koeling bewaren tot 1,5 uur voor serveren). Taart voor later? Dan kun je deze in de doos in de koeling bewaren en 3 uur voordat je hem wilt serveren eruit halen. Left overs? Kun je in verpakt in folie stukken 3 maanden in de vriezer bewaren. Gedecoreerde taarten kunnen oneetbare zaken (zoals cocktailprikkers) bevatten. Al onze taarten worden geleverd in een doos.

redvelvet.png