Heerlijke Vanille Cake

Heerlijke Vanille Cake

from 50.00

Heerlijke vanille taart met Zwitserse vanille botercreme en zelfgemaakte aardbeienjam en moderne afwerking.

Deze taart is perfect voor elk feest en verkrijgbaar in roze, blauw, gebroken wit of een mix van de eerder genoemde kleuren.

Kies je voor mix en is die voor die bijzondere aankondiging 😉 laat het dan weten tijdens het bestelproces.

personen:
kleur botercreme:
Quantity:
Add To Cart

Wanneer bestellen?

Bestel je taart minimaal 2 weken van te voren. Eerder taart nodig? Stuur dan een email voor de mogelijkheden naar: debbie@studiohappystory.com

Pick-Up or Delivery?

Tijdens het bestelproces geef je aan wanneer je je bestelling op wilt komen halen en of je hem bezorgd wilt hebben. Bezorgen is momenteel alleen mogelijk op vrijdag & zaterdag. Indien hiervoor wordt gekozen krijg je een aparte factuur met de bezorgkosten toegestuurd.

Cake Care

De taart kun je op en koele plek in de doos bewaren en is tot 5 dagen na aanschaf te consumeren. Dezelfde dag genieten van de taart? Dan hoeft hij niet meer in de koeling en kan hij op kamertemperatuur opgegeten worden (bij hittegolven wel graag in de doos in de koeling bewaren tot 1,5 uur voor serveren). Taart voor later? Dan kun je deze in de doos in de koeling bewaren en 3 uur voordat je hem wilt serveren eruit halen. Left overs? Kun je in verpakt in folie stukken 3 maanden in de vriezer bewaren. Gedecoreerde taarten kunnen oneetbare zaken (zoals cocktailprikkers) bevatten. Al onze taarten worden geleverd in een doos.

IMG_6550_horizontal.png