Elk feest is bijzonder, maar soms zijn er van die "once in a lifetime" gebeurtenissen waarbij een "one of a kind" taart gewoon bij hoort! Bij Studio Happy Story is alles mogelijk! 

Ik kijk er enorm naar om samen met jouw een taart te creëeren waarbij jouw stijl, thema, persoonlijkheid, lievelingsdingen in terug zullen komen. Elke Custom cake is volledig gemaakt aan de hand van jouw wensen & budget in combinatie met mijn expertise. Custom Cakes worden per ontwerp berekend en zijn afhankelijk van ontwerp, grootte en complexiteit.

 

Zo bestel je jouw Custom Cake!

Vul het onderstaande formulier in om mij te laten wanneer jouw event is. Hierna nemen we contact op om de details zoals smaak opties, budget en ontwerp ideeën verder te bespreken.

Nadat de basis is gedekt zullen we (indien gewenst) een proef & ontwerp-sessie* inplannen waarbij je 3 smaken kunnen kiezen om te proberen. Ook bepalen we de definitieve smaken en het taart ontwerp wordt beoordeeld.

Als het ontwerp is goedgekeurd ontvangen jullie per email de offerte. Na akkoord op deze offerte ontvangen jullie de opdrachtbevestiging en de factuur waarvan 50% als aanbetaling voldaan dient te worden. 

Een maand voor jou event dient de resterende 50% voldaan te worden. Afhankelijk van jouw contract, zullen we de taart persoonlijk bezorgen en stylen zodat hij perfect getoond wordt. 

 

Hoe heet je? *
Hoe heet je?
Wil je ook anders lekkers?
Waar ken je Studio Happy Story van?
Zoals welke zaken er zeker terug moeten komen op de taart, allergieen waar we rekening mee moeten houden, stijl, thema en lievelingsdingen of iets dergelijks. Ik hoor het graag!

 

*Voor de proef & ontwerp sessie brengen wij €50 in rekening. Als de bestelling doorgaat word er €25 in mindering gebracht op de eindfactuur.

Prijzen worden per ontwerp berekend en zijn afhankelijk van ontwerp, grootte en complexiteit. Custom Cakes starten vanaf €7.00 per persoon met een startbedrag van €250 (gemiddeld 2 taarten gestapeld voor 35 personen).