The Biggest Cake Give Away on Instagram

We’re giving away not one but 5 (yes 5) layer cakes. After some time (a year or so) of recipe testing and figuring out what works best, we finally came around to redesign our Signature Cake Collection. This cake collection will consist of 7 of the best selling flavors plus one seasonal flavor, that will change every season. So 8 new & updated cakes in total. In 1,5 week time, these babies will be baked, decorated and photographed for the new online shop. In celebration, I’ll be giving away 5 (yes! five!) of these cakes. 

Entering this competition is easy! Scroll down for the details or head over to Instagram.

Read More
Lekker Zoeten

Het nieuwe jaar is al goed en wel bezig en volgens mij is oudjaar al heel ver in het achterhoofd. Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Gelukkig stond dieëten niet op mijn doelen lijst, maar kan me zo voorstellen dat afvallen, bewuster  eten en sporten wel voor velen een doel is dit jaar. En ik geloof erin dat het je gaat lukken! 

Read More
Awesome It’s Monday!

Zoals jullie weten post ik elke maandag een motivatie quote op mijn social media kanalen. Nu lijkt het me geweldig om het dit jaar uit te breiden met een blog post, waarin ik vertel waarom ik juist deze quote heb gekozen voor vandaag. Soms zullen deze lang zijn, maar soms ook lekker kort. Ze zullen altijd persoonlijk zijn. Een soort persoonlijk bericht van mij naar jouw, waardoor ook jij deze maandag en start van de nieuwe week op een positieve manier doorkomt ;-).  

Read More
Geen Resoluties, maar Doelen!

Een korte terugblik naar 2017 en vieren wat ik allemaal bereikt heb met de studio. Niet om op te scheppen, maar vooral om te realiseren dat het heel goed is gegaan en hier bewust van te zijn.

Het was een heel bewogen en succesvol jaar. Op de een of andere manier komen dingen heel veel op mijn pad. Ik grijp veel aan van wat ik leuk vind en wat mij Happy maakt. Het afgelopen jaar is dit enorm goed uitgepakt en ik ben super trots op wat ik heb bereikt en ga met volle enthousiaste het nieuwe jaar in. Het is de perfecte tijd om even stil te staan bij de goede dingen die er zijn gebeurt.

Als eerst mijn geweldige klanten die wederom terug zijn gekomen voor hun verjaardagen, babyshowers en bruiloften. Enorm bedankt voor jullie trouwheid, vertrouwen, inspiratie en dat ik deel uit mag blijven maken van jullie bijzondere momenten in het leven!

Read More
Citroen Meringue Onzin*

Soms ben je even op zoek naar welke weg je wilt inslaan met je bedrijf. Zo ook met Studio Happy Story twee jaar geleden. Toen had ik een hele prachtige lijn producten gemaakt met fudges en karamels. Die heb ik even aangeboden, maar na korte zijsprong ging ik me toch 100% focussen op taarten. Dat hield in dat alle "bijproducten" op de plank zijn belandt. Dat is natuurlijk heel erg zonde! 

Read More
Hoeveel taart heb je nodig?

Taart formaten worden vaak weergegeven in centimeters of inches. Omdat we in Nederland zitten hou ik het maar op centimeters. Voor veel mensen zegt dat niet veel. Ja een 15 centimeter taart kost zo en zo veel. Pak dan je lineaal en dan lijkt 15 centimeter heel erg klein voor een taart. Gelukkig is niets minder waar en kun je uit een 15 cm ronde taart maximaal 14 stukken taart halen. Zoveel? Ja zoveel!

Read More
Vier De Liefde Kleurtaart

Deze week is #nationalcoloringbookday voorbij gekomen. Nou vond ik het een leuk idee om een "vier de liefde" taart kleurplaat te maken voor jullie om Amsterdam Pride 2017 te vieren. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook zelf aan de slag te gaan hiermee. Wat vinden jullie ervan?

Read More
Wortel Havermout Koeken uit Colombia

In 2014 heb ik een tijd in Colombia doorgebracht. Helaas niet backpackend of op vakantie, maar op medisch bezoek (zacht gezegd). Gelukkig heb ik in die periode echt geweldige mensen ontmoet. Voordat ik erheen ging (wel met een zakje op m'n rug) werd ik aan alle kanten gewaarschuwd dat ik niet een "vreemde" taxi moest nemen, uitkijken moest voor zakkenrollers, drugs en nog veel meer. Nou zeg ik niet dat je daar niet voor moet uitkijken, maar ik heb het gelukkig niet meegemaakt!

Read More
Motiverende Maandag

Om de film Trolls te quoten: "Life is not always cupcakes & rainbows". Is heel toepasselijk op vorige week. Zoals misschien is opgemerkt heb ik niets gepost afgelopen week. Blijkbaar moest ik nog even ziek zijn. Heel naar, maar gelukkig ben ik nu helemaal beter en er weer klaar voor. 

Read More
De Beste Chocolademelk Pudding

Het was een ijskoude februari dag en ik was in m'n remi op vakantie in The Big Apple (New York) om te reflecteren op m'n leven. Nu kan ik erom lachen: wat had ik te reflecteren op m'n 18e. Maar okay ander onderwerp. Lol. Ik logeerde bij een vriendin die een volle dag vrij had kunnen maken in haar drukke agenda om me mee te nemen langs haar lekkerste plekjes. Zo heb ik voor het eerst Ethiopisch gegeten - zittend op kussens op de grond en zonder bestek - dus met de vingers eten en alles delen. Niet met vreemden doen dus (of juist wel - hmm food for thought). Als laatste nam ze me mee naar een plek wat me deed denken aan Charlie en de Chocoladefabriek

Read More