Lekker Zoeten

Het nieuwe jaar is al goed en wel bezig en volgens mij is oudjaar al heel ver in het achterhoofd. Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Gelukkig stond dieëten niet op mijn doelen lijst, maar kan me zo voorstellen dat afvallen, bewuster  eten en sporten wel voor velen een doel is dit jaar. En ik geloof erin dat het je gaat lukken! 

FullSizeRender.jpg

Zelf ben ik geen voorstander van zoetigheid laten staan en hou ik ervan om “lekker zoetig” te doen. Ik geloof heilig in balans tussen alles. Werken vs ontspanning, bewust eten vs zoetigheid (zeg bewust geen gezond, want wat is nou gezond?), sociale contacten vs tijd voor mezelf. Alles gaat om balans ;-). 

Vorige week werd ik wel eventjes op de feiten gedrukt doordat ik het nieuws kreeg dat ik een innie-mini beetje overgewicht ben, dat betekend voor mij dus meer balans vinden haha. Dus wat vaker de fiets pakken en iets bewuster gaan eten. Levensveranderingen? Nee joh, was ik al een paar maanden mee bezig, dus is gewoon een vervolg van mijn goede leven en de zoektocht naar het perfecte balans.

IMG_4144.JPG

Vanochtend was een uitschieter en misschien niet elke dag een toetje, maar zeer zeker wel lekker regelmatig en schuldvrij en zeker ook zonder dat je tegen jezelf zegt: “Als ik dit nu eet, moet ik zover km lopen”. Gewoon lekker eten en genieten van alles. Be you!