Motiverende Maandag

 

Om de film Trolls te quoten: "Life is not always cupcakes & rainbows". Is heel toepasselijk op vorige week. Zoals misschien is opgemerkt heb ik niets gepost afgelopen week. Blijkbaar moest ik nog even ziek zijn. Heel naar, maar gelukkig ben ik nu helemaal beter en er weer klaar voor. 

Ik ben heel dankbaar en vind het geweldig dat jullie me allemaal volgen en liken, maar op de een of andere manier geeft dat ook weer een verplichting om constant "on top of it" te zijn en dus jullie te voorzien van nieuwe content. 

Helaas werkt het leven niet zo en probeer ik te accepteren dat het ook okay is om niet 2x per dag te posten. Alles wat je hier ziet wordt zelf gemaakt en gefotografeerd. Je snapt dus dat het aardig wat werk is naast de Studio runnen en 32 uur per week een andere hele leuk baan te hebben. Dus tja blijft zo niet veel tijd over. Helaas haken dan volgers af, maar mijn trouwe fans blijven gelukkig hangen en snappen hopelijk dat het niet vanzelf gaat en dat er dus veel werk achter zit. Wat dus betekend dat als er even niets gepost wordt, het (niet digitale) leven de overhand heeft genomen ;-). Enorm bedankt aan jullie die wel bij me blijven en me blijven inspireren om door te blijven gaan. 

Een hele fijne maandag en Bon Siman (goede week)!
Liefs, Debbie.