Hoeveel taart heb je nodig?

Taart formaten worden vaak weergegeven in centimeters of inches. Omdat we in Nederland zitten hou ik het maar op centimeters. Voor veel mensen zegt dat niet veel. Ja een 15 centimeter taart kost zo en zo veel. Pak dan je lineaal en dan lijkt 15 centimeter heel erg klein voor een taart. Gelukkig is niets minder waar en kun je uit een 15 cm ronde taart maximaal 14 stukken taart halen. Zoveel? Ja zoveel! Dit zijn taart stukken van 2,5x5 cm en 10 cm hoog. En juist door die hoogte kun je de aantal stukken eruit halen. Deze worden dan ook niet als punten gesneden, maar als plakken. Net genoeg voor 1 persoon en niet teveel ;-). Alles in perfect balans. 

 
 

Om het jullie wat makkelijk te maken tijdens jullie taart avonturen heb ik een schema gemaakt. Hierin kun je ook gelijk zien hoe je de taarten het beste kunt snijden. 

het is herfst, dus bladeren wel toepasselijk ;-)

het is herfst, dus bladeren wel toepasselijk ;-)

In het begin was ik een beetje voorzichtig om prijzen te communiceren. Waarom? Omdat elke maatwerk taart precies dat is: maatwerk. Daarbij kan je dus ook niet een vaste prijs hanteren. Maar voor maatwerk taarten heb ik wel vaste vanaf prijzen per persoon. Als je dus een indicatie wilt van wat jouw droomtaart gaat kosten zet je dit schema naast de prijslijst om de prijs te berekenen. Wel zo makkelijk. Hier een voorbeeld:

taartberekening.jpg

Toch buiten budget?
Kijk dan in de geweldige
online shop voor onze standaard taarten.

Deze zijn superleuk, perfect voor elk feest en te personaliseren met een handgeschilderde eetbaar suiker plaatje.

 

Hoop je zo op weg te helpen met het bestellen van jouw droomtaart. 

Vragen? Bel of email gerust!
Direct jouw droom taart bestellen?
Vul het aanvraag formulier in ;-)

En vergeet ons niet te volgen op instagram om op de hoogte te blijven of doe lekker inspiratie op pinterest.

Liefs, Debbie.