Posts in Motiverende Maandag
Lekker Zoeten

Het nieuwe jaar is al goed en wel bezig en volgens mij is oudjaar al heel ver in het achterhoofd. Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Gelukkig stond dieëten niet op mijn doelen lijst, maar kan me zo voorstellen dat afvallen, bewuster  eten en sporten wel voor velen een doel is dit jaar. En ik geloof erin dat het je gaat lukken! 

Read More
Awesome It’s Monday!

Zoals jullie weten post ik elke maandag een motivatie quote op mijn social media kanalen. Nu lijkt het me geweldig om het dit jaar uit te breiden met een blog post, waarin ik vertel waarom ik juist deze quote heb gekozen voor vandaag. Soms zullen deze lang zijn, maar soms ook lekker kort. Ze zullen altijd persoonlijk zijn. Een soort persoonlijk bericht van mij naar jouw, waardoor ook jij deze maandag en start van de nieuwe week op een positieve manier doorkomt ;-).  

Read More
Motiverende Maandag

Om de film Trolls te quoten: "Life is not always cupcakes & rainbows". Is heel toepasselijk op vorige week. Zoals misschien is opgemerkt heb ik niets gepost afgelopen week. Blijkbaar moest ik nog even ziek zijn. Heel naar, maar gelukkig ben ik nu helemaal beter en er weer klaar voor. 

Read More