Hoeveel taart heb je nodig?

Taart formaten worden vaak weergegeven in centimeters of inches. Omdat we in Nederland zitten hou ik het maar op centimeters. Voor veel mensen zegt dat niet veel. Ja een 15 centimeter taart kost zo en zo veel. Pak dan je lineaal en dan lijkt 15 centimeter heel erg klein voor een taart. Gelukkig is niets minder waar en kun je uit een 15 cm ronde taart maximaal 14 stukken taart halen. Zoveel? Ja zoveel!

Read More
Vier De Liefde Kleurtaart

Deze week is #nationalcoloringbookday voorbij gekomen. Nou vond ik het een leuk idee om een "vier de liefde" taart kleurplaat te maken voor jullie om Amsterdam Pride 2017 te vieren. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook zelf aan de slag te gaan hiermee. Wat vinden jullie ervan?

Read More
Wortel Havermout Koeken uit Colombia

In 2014 heb ik een tijd in Colombia doorgebracht. Helaas niet backpackend of op vakantie, maar op medisch bezoek (zacht gezegd). Gelukkig heb ik in die periode echt geweldige mensen ontmoet. Voordat ik erheen ging (wel met een zakje op m'n rug) werd ik aan alle kanten gewaarschuwd dat ik niet een "vreemde" taxi moest nemen, uitkijken moest voor zakkenrollers, drugs en nog veel meer. Nou zeg ik niet dat je daar niet voor moet uitkijken, maar ik heb het gelukkig niet meegemaakt!

Read More
Motiverende Maandag

Om de film Trolls te quoten: "Life is not always cupcakes & rainbows". Is heel toepasselijk op vorige week. Zoals misschien is opgemerkt heb ik niets gepost afgelopen week. Blijkbaar moest ik nog even ziek zijn. Heel naar, maar gelukkig ben ik nu helemaal beter en er weer klaar voor. 

Read More
De Beste Chocolademelk Pudding

Het was een ijskoude februari dag en ik was in m'n remi op vakantie in The Big Apple (New York) om te reflecteren op m'n leven. Nu kan ik erom lachen: wat had ik te reflecteren op m'n 18e. Maar okay ander onderwerp. Lol. Ik logeerde bij een vriendin die een volle dag vrij had kunnen maken in haar drukke agenda om me mee te nemen langs haar lekkerste plekjes. Zo heb ik voor het eerst Ethiopisch gegeten - zittend op kussens op de grond en zonder bestek - dus met de vingers eten en alles delen. Niet met vreemden doen dus (of juist wel - hmm food for thought). Als laatste nam ze me mee naar een plek wat me deed denken aan Charlie en de Chocoladefabriek

Read More